banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Harran Kapı Bölgesinde Semt Pazarı Yapılıyor

İlçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan kapalı semt pazarları yapımı hummalı bir şekilde çalışan Eyyübiye Belediyesi, ilçeye yeni kapalı semt pazarları kazandırıyor.  Harran Kapı bölgesinde 1600 metre karelik alanı kapsayacak şekilde tasarlanan kapalı semt pazarı yükselmeye devam ediyor. İlçe sakinlerinin önemli taleplerinden biri olan Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basan ve temel atma töreni gerçekleştirmeden yapımına başlanılan alanda son çalışmalar yapılıyor.  Harran Kapı bölgesinde 3 mahallenin semt pazarını ihtiyacını giderecek şekilde tasarlanan proje ile bölgenin önemli bir eksikliği giderilmiş olacak. Bölgenin mimari yapısı da dikkate alınarak tasarlanan kapalı semt pazarı, ihtiyaç olan pazar alanına uygun olarak tasarlanıp, tek seferde 160 Pazar tezgahını içinde barındıracak şekilde dizayn edildi. Modern yapı malzemelerinin kullanıldığı kapalı semt pazarında Asma-Germe Membran işlemini yapan ekiplerin çalışması kısa sürede tamamlanıp, semt pazarı açılışa hazır hale getirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İlçemizin önemli eksikliklerinden bir olan Kapalı Semt Pazarları için çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. İlkini Harrankapı bölgemizde yaptığımız alanda sona gelindi. İnşallah kısa sürede açılışını yapıp bölge halkının hizmetine sunacağız. İlçe genelinde kapalı semt pazarı yapımı için de çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç duyulan bölgelerde belirlenen alanlara semt pazarı yapımına da başlayacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİL 4 yıl önce

Kaldırıma semt pazarı kurulacak diye işgal etmişler küçücük yer orası semt pazarı kurulacak daha iyi bir yer yokmuydu.