banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

ZABITA DENETİMİ SIKLAŞTIRDI


Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan işyerlerine yönelik denetim faaliyetleri sürdürüyor. Zabıta ekipleri, unlu muameleleri, market, kasap ve lokantaları denetledi. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlere Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Kontrol Ekipleri de katıldı.


 Sabahın erken saatlerinden itibaren Zabıta ekibi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı gıda kontrol ekipleri çok sayıda işyeri denetlendi. Denetimlerde işyerlerinin ruhsatları, sağlığa uygunluk durumu, ürünlerin son kullanma tarihleri, ambalajsız ürünler, üretiminde gerekli şartların bulunup bulunmadığı kontrol edildi. Yapılan denetimlerde; 198 litre sahte zeytinyağı, 7 kilogram sucuk, 28 adet gramajı eksik ekmeğe el konuldu. Poşetlere doldurulan ekmekler, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Ayrıca denetimler sırasında bir lokantalarda bozuk et bulunduğu tespit edildi. Bozuk et imha edilirken söz konusu işyerlerine cezai işlem uygulandı. Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halk sağlığı için denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Haliliye Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.