Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ci30jm257opodu8fvdh4qrgj62, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Haliliye Belediyesinden çocukları sevindirecek haber - videolu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Haliliye Belediyesinden çocukları sevindirecek haber - videolu


Haliliye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve bahçelerde çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. İlçeyi yeşile bürüyen ve bunun yanı sıra, park ve bahçelerde vatandaşlar için oturma alanları ile temizliği sağlamak adına çöp kutuları yerleştiren Park Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları vatandaşlar tarafından da taktir topluyor.

Çocukların eğlenmelerini sağlamak için de çalışmalarını yürüten Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarındaki parklarda bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların zaman geçirdiği parklarda kırılan oyun grupları, ekipler tarafından yerinde yenileniyor. Çocuklar, parklarındaki oyun gruplarının yenilenmesiyle doyasıya vakit geçirme imkanı buluyor.

Parklarda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan vatandaşlar, Haliliye Belediyesinin çocukları düşünerek yaptığı çalışmalardan ve diğer çalışmalarından memnun olduklarını, bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini ifade ettirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.