banner2
Öne Çıkanlar hilvan haberleri İBRAHİM AY İstiklâl Marşı Civan Roj Hayvancılık Fuarı

GÜVENÇ;


Başkan Güvenç'in annesi Huriye Güvenç, 11 Ağostos'ta hakkın rahmetine kavuşmuştu.
Kahramanmaraş'ta toprağa verilen merhume için ilk taziye Kahramanmaraş'ta yapıldı.
Başkan Güvenç oradaki taziyenin ardından 14 Ağostos Cuma günü Şanlıurfa'ya dönerek Yekbun Gerger Taziye Evi'nde taziyeleri kabul etmeye başladı.

İki günde binlerce Şanlıurfalı taziye evine giderek Başkan Güvenç'e sabır diledi, merhume annesi içinde dua etti. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da söz konusu taziye evine gelerek Başkan Güvenç'e sabır diledi, bakanların taziye mesajlarını iletti.

Taziyenin ardından açıklama yapan Başkan Güvenç tüm Şanlıurlılara yürekten teşekkür etti.

Şanlıurfalıların kadir şinas olduğunu vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti: “Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizi her zaman oldukları gibi yine yalnız bırakmadılar acımızı paylaştılar. Tüm Şanlıurfalılara ilçelerden gelenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razi olsun diyorum geçmişlerine rahmat bizi mahçup ettiler. Bunu asla unutmayacağız. Bu sevgiye laik olmaya çalışacağız. Bu ara ülkemizde terör çıktı ölümler oluyor. Ben şehit olan kardeşlerimizede rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.