banner2
Öne Çıkanlar Galatasaray Ahmet Fidancı Kültür ve Turizm Yolu Strandberg Galatasaray Müzesi

İŞKUR eski Müdürü Necdet Karasevda tekrardan gözaltına alındı

Darbe girişimi sonrasında ilk açığa alınan müdürlerin başında olan İŞKUR Müdürü Necdet Karasevda göz altına alınmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı. Necdet karasevda, Serbest bırakan hakimin gözaltına alınmasından sonra savcının itirazıyla yeniden gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Paralel Devlet Yapılanması kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Şanlıurfa İş Kur Müdürü Necdet Karasevda'nın savcının itirazıyla tekrardan gözaltına alındığı iddia edildi. Soruşturmalar devam ediyor.

Necdet karasevda 15 temmuz darbe girşiminden önce 2015 yılında FETÖ terörö örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle görevden alınmış fakat göreve dönme davası açınca malum hakimler tarafından tekrar görevine iade edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.