banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Gaziantep'te ailelerin kavgası kanlı bitti: 5 ölü 3 yaralı

Gaziantep’te aralarında daha önceden boşanma ve mal paylaşımından dolayı husumet olduğu iddia edilen iki akraba aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde merkez Şehitkâmil ilçesi Mücahitler Mahallesinde boşanma nedeniyle aralarında husumet bulunan iki akraba aile özel bir hastane önünde karşılaştı.

Aileler arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine silah ve bıçaklarla saldırdı. Yaşanan kavgada Ahmet G. (51), olay yerinde hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgayı güçlükle ayıran polis, olay yerinde inceleme yaparak boş kovan ve fişekleri topladı. Polis kavgaya karıştığı iddiası ile 4 kişiyi de gözaltına aldı.

Kavgada yaralanan ve hastanede tedavi altına Bozan P. (53), Remzi A. (49),  Mahmut İ. (49) ve 18 yaşındaki Halil Baran G, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastanede tedavileri devam eden yaralılardan Süleyman A. (28), Salih A. (26) ve Mustafa A’nın sağlık durumlarının ağır olduğu belirtilirken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde ailelerine teslim edilirken, polis adli tıp önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki ifadeleri devam ederken,  olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.    (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.