banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Fuhuş operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Mardin Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Fuhuş yaptırmak, aracılık etmek, yer temin etmek ve insan ticareti” suçu kapsamında sürdürdüğü teknik çalışmalar sonucunda Mardin ve Şanlıurfa’da operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8’si tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre; Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde yabancı uyruklu bayan şahıslara zorla fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine polis ekipleri, çalışmalar başlattı.

Çalışmalar sonucunda Şanlıurfa’nın Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinden fuhuş yaptırmak amacıyla bayan şahısların Mardin’e getirildiğini tespit eden polis ekipleri, Mardin ve Şanlıurfa’da eş zamanlı operasyonlar yaptı.

Yapılan eş zamanlı operasyonda; R.D (43), A.I (36), E.T (29), A.E (46), R.Ö (52), M.M. (35), Ş.E (44), H.D (41), N.Y (43), S.S.H (48) ve İ.V (45) isimli şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Mardin Adliyesine sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı’na ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelilerden R.D (43),  E.T (29), A.E (46), R.Ö (52), M.M. (35),  N.Y (43), H.D (41) ve İ.V’nin (45) tutuklamasına karar verdi.

Tutuklanan zanlılar, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine konuldular. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.