banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Flaş!.. şoförler arasında kan aktı 1 ölü
Edinilen bilgilere göre Olay, Sigorta Mahallesi Minibüs son durağında meydana geldi. İddiaya göre, aynı yol güzergahında şoförlük yapan minibüs sürücüsü Y.K. ile E.A. arasında, Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde müşteri alma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa süreli tartışan her iki sürücü de anlaşarak, yolcuları son durakta indirdikten sonra tekrar buluşup tartışmaya tutuştu. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine iki sürücü tekme Tokat kavgaya tutuştu. Diğer sürücüler tarafından kavga sonlandırılmak istenirken, Y.K. aracında bulunan ekmek bıçağıyla E.A.'ya saldırdı.
Y.K. daha sonra elindeki ekmek bıçağı E.A.'nın kalbine sapladı. Olay yerinde ağır şekilde yaralanan E.A. arkadaşları tarafından özel araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Y.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
hastaneye kaldırılan E.A.  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A.'nın cenazesi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Haberi alan E.K.'nın arkadaşları hastaneye akın etti. Gözyaşlarına boğulan E.A.'nın arkadaşları, yine arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Diğer yandan, polis ekipleri, morg önünde ve olası bir duruma karşı, Şanlıurfa Belediyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.