banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Flaş Öner MHP'li İsimden Geldi: 1 Aylık Maaşımı Bağışlarım

Covid-19 salgını ile tam ve etkin mücadele başlatılması için Kısemen sokağa çıkma yasağı yerine tam sokağa çıkma yasağına dönüştürülmesini teklif eden MHP'li Cemal Enginyurt, geçim sıkıntısı çekecek olan vatandaşların geçimini sağlaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın böyle bir kampanya başlatması başlatmasını teklif etti.

Bir aylık maaşının tamamını bağışlamaya hazır olduğunu söyleyen Cemal Enginyut, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli. Evine kapanan,geçim sıkıntısı çeken,kirasını ödeme sorunu yaşayanlara DEVLET SAHİP ÇIKMALI. Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan, BİRLİK,DAYANIŞMA ve YARDIMLAŞMA KAMPANYASI BAŞLATIN. Olan olmayana vermeli.1 AYLIK MAAŞIMI(20BİN),bağışlamaya hazırım"

GÖNÜLLÜ SEFERBERLİK BAŞLATILMALI

MHP'li Enginyurt ayrıca: "Sağlıkçılar, Polisler, Zabıtalar, Postacılar, Telekomcular, Jandarmalar velhasıl Kamu canla başla mücadele veriyor. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenler, Imamlar ve milyonlarca kamu görevlisi, GÖNÜLLÜ SEFERBERLİK BAŞLATILMALI. Köyde, kentte, mahallede, muhtaçlara yardım edilmeli." dedi.

ŞANLIURFALI VEKİLLER'DE BÖYLE BİR KAMPANYAYA DESTEK VERİRLER Mİ?

Olası sokağa çıkma yasağı başlatılması durumunda Başta MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz olmak üzere diğer 13 vekilin böyle bir kampanyaya destek verim vermeyeceği merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.