banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Flaş Atamalar! Bir Çok Kuruma Yeni Atamalar Yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın imzasıyla resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan kararname ile bakanlıklara ve taşra teşkilatlarını bir çok yeni atama yapıldı.

 İşte Cumhurbaşkanlığından ATAMA KARARLARI:
Adalet Bakanlığında açık bulunan Personel Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İsmail AYAZ atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İş Müfettişi Gonca ŞENER atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Ali AKKURT 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Ahmet Sami DÖNMEZ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Murat TANRIVERDİ ve Necdet DALGIÇ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Arif Yasin AYAN ve Merve KILIÇ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı;
-    Hatay İl Müdürlüğüne, Konya İl Müdürü Uğur ÖZALIR,
-    Konya İl Müdürlüğüne, Ankara İl Müdürü Vehbi KONARILI,
-    Uşak İl Müdürlüğüne, Gümüşhane İl Müdürü Hakan TOPAÇ,
-    Gümüşhane İl Müdürlüğüne, Kars İl Müdürü Tarkan Tarık KOCAGÖZ,
-    Mersin İl Müdürlüğüne, Batman İl Müdürü Haşan GÜL,
-    Giresun İl Müdürlüğüne, Çanakkale İl Müdürü Hacı Bekir TUNCER,
-    Çanakkale İl Müdürlüğüne, Gaziantep İl Müdürü Ferhat GÜVEL,
-    Ankara İl Müdürlüğüne Yusuf İNCE,
-    Yalova İl Müdürlüğüne Aydın BAKOĞLU,
-    Kütahya İl Müdürlüğüne Mehmet ALBAYRAK,
-    Sakarya İl Müdürlüğüne Özcan KESKİN,
-    Nevşehir İl Müdürlüğüne Yusuf ŞAHİN,
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ticaret Müfettişleri Adil TEKELİ, Ahmet İNAN, Bedirhan BEDİR, Coşkun BANKO, Duygu BOZTAŞ, Ender SALAN, Erdal NACAR, Haşan KOÇ, İbrahim BAKİ, İbrahim ESER, Mesut AYTUFAN, Murat BÜYÜKKAYAER, Murat SÖNMEZ, Murtaza Çağrı ERGÜNEN, Mustafa YILDIRIM, Nadir SAYAR, Özcan KALENDER, Özlem ARABACI BİLGİN, Süleyman CEYLAN, Ümit Murat KEMALOĞLU, Volkan KAYA ve Zeki OV AT atanmıştır.
Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcıları Erkan PEKSOY, Muhammet TURSUN ve Mustafa BİLEK 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR atanmıştır.
3 Mart 2020
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.