banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Gülen yeni videosunda mavi cübbe giyerek mesaj mı verdi

FETÖ Terörö Örgütünün lideri konumundaki Fethullah Gülen Bamteli adıyla sosyal medya sitesinde yayınlanan haftalık sohbetinden giydiği mavi cübbesi ile bir yerlere mi mesaj yolladı?

FETÖ lideri Gülen Emniyet içerisindeki kriptolarına bu mavi cübbe ile  mesaj mı gönderiyor? her hareketi ve her sözü bir yerlere mesaj olarak hareket ettiği bilinen Gülen'in mavi cübbesi ile ne mesaj vermek istediği araştırılmalı.

Teröristbaşı Fetullah Gülen Amerika'daki malikanesinden Türk milletini tehdit ederek örgüt üyelerine şu mesajı verdi " Merak etmeyin yumurta bile kuluçkada 20 gün bekliyor. Bekleyin sabredin" dedi.

Gülen isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast emri verdi.

Teröristbaşının masonik simge ve tarihleri kullanarak dağılan örgütünü ayakta tutmaya çalıştığı biliniyor. Gülen son konuşmasında da verdiği mesajda hem Türk milletine hakaret etti hem de tehditler savurdu. 


YEŞİL CÜBBESİ İLE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Bilindiği gibi 15 temmuz darbe girişimi öncesinde giydiği yeşil cübbe ile gündeme gelen gülen bu cübbe ile askeri darbe için mesaj verdiği iddia edilmişi.

ABD'nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal'ın üst düzey Türk istihbarat kaynaklarına dayandırdığı habere göre, FETÖ lideri Gülen, ordudaki müritlerine darbe girişimi sinyalini aylar önce vermişti. MİT teröristbaşı Gülen'in "haki cübbesini" fark etti  ve bununla askerdeki örgüt elemanlarına mesaj verdiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.