banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Ezidiler, Barınma Merkezi'ne davet edildi

MARDİN - Irak’tan ülkemize sığınan ve bir kısmı Mardin’de yeni yapılan otogarda misafir edilen Ezidileri ziyaret eden Vali Mustafa Taşkesen, yetkililerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Havaların soğumasıyla beraber otogarda barınan Ezidilerin daha iyi şartlarda barınmalarının sağlanacağını belirten Vali Taşkesen, “Ezidi misafirlerimizin zorluklar içinde yaşadığını hepimiz biliyoruz. Önümüz kış, hava şartları daha da zorlaşacak. Daha iyi barınma şartları sağlamak için Nusaybin ilçesinde tahsis edilen Geçici Barınma Merkezi’nin tüm hazırlıkları tamamlandı. Yaşamlarını daha rahat, güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için kendilerini Barınma Merkezi’ne davet ettik.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.