banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Eyyübiye'de Aile Otağı Açılışa Hazırlanıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye kazandırılacak olan ve çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği ‘Aile Otağı’nda incelemelerde bulundu. Temeli atıldığında 38 gün süre biçilen ve bir ilk olma özelliği taşıyan proje açılışa hazırlanıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni vizyonel projeler ve sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. TOKİ Batıkent mahallesinde geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve 38 günde bitirilecek denilip, ilk defa bir projede tarih verilen ‘Aile Otağı’nda çalışmalar tamamlanmak üzere. Bölgede yaşayan vatandaşların gelip dinlenebilecekleri, aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri ‘Aile Otağı’ 2 kattan oluşup, toplam 450 metrekarelik kapalı alanıyla hizmet vermeye hazırlanıyor. Çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü alanda Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarı Salih Arpacı ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Kuş, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İlçeye yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Hep ifade ediyoruz; Eyyübiye’de, Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmetkar olmaya çalışıyoruz.  inşallah yapmış olduğumuz hizmetlerin hakkından gelmişizdir. Şu anda TOKİ ( Batıkent ) mahallemizdeyiz. Eyyübiye’ye vizyonel projeler kazandırmaya devam ediyoruz.  Batıkent mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın gidip dinlenebilecekleri hiçbir sosyal tesis yoktu. Biz hemen talimatımızı verdik. Bir taraftan çocuklarımız için kitap otaklarını yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz demiştik. Kitap otakları sayımızı arttırıyoruz. TOKİ mahallemizde bir ilke imza atıyoruz. Yaklaşık 25 gün önce buranın temelini attık. Ve 38 gün sonra buranın açılışını yapacağız dedik. Önümüzde bir iki hafta kaldı ve arkadaşlarımız çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyorlar ve TOKİ Batıkent Mahallemize çok modern bir aile otağını kazandırıyoruz. Bu mahalle sakinleri buraya gelip anneleri ile, eşleri ile, çocukları ile güzelce vakit geçirecekler ve inşallah otağı sayısını Eyyübiye’de çoğaltacağız. Şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı olsun inşallah. “dedi.

TOKİ (Batıkent) Mahalle Muhtarı M. Salih Arpacı da Başkan Kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip,” Öncelik ile böyle bir güzel eseri mahallemize kazandırdığı için Başkanımıza mahallem adına teşekkür ediyorum.  Mahallemizde ailecek gidip oturabileceğimiz mekanımız yoktu. Birde Başkanımızın dediği gibi çok kısa bir sürede faaliyete geçecek. Benim üzerinde durmak istediğim buranın işletmesini Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Masa şirketi tarafından işletileceği bildirmek isterim. Başkanımızda da ayrıca teşekkür ediyorum. Yıllardır atıl durumda olan taziye evimizin yerini bize bir kütüphane kazandıracak ve yanı sıra aynı yere bir taziye evi de mahallemize kazandıracağız. Bundan dolayı Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.