banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Evi lağım suyu basan vatandaştan belediyeye tepki

 Haliliye ilçesine bağlı Devteşti mahallesinde oturan Remzi Kaya’nın evini pis su bastı. Kaya, defalarca belediyeyi aramasına rağmen kimsenin sorununu gidermediğini ileri sürdü.

Sokaktan geçen kanalizasyon şebekesinin kodunun yüksek olmasından dolayı ufak bir tıkanmadan hemen sonra evini pis lağım suyu dolduğunu söyleyen Kaya, kanalizasyon çalışmaları sırasında çalışan ekipleri uyardıkları halde belediye ekiplerinin kendilerini dinlemediğini iddia etti. 

İki günden beridir evini pis suyun bastığını söyleyen Kaya, “Dün geceden beri beyaz masayı defalarca aradım. Hep bana ‘birazdan gelecekler’, ‘sizi en öne aldık’ diyerek oyalıyorlar. Evimin içerisine pislik dolmuş. Halıların hepsini kaldırdık. Komşularımız korkudan su kullanamıyorlar. Hatta lavaboya dahi gitmiyorlar. Bu çağda böyle bir şey kabul edilir değil.” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.