banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Haliliye ABD Mardin

Erdoğan'ın İmzasıyla Urfa'da Acele Kamulaştırma Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İmzasıyla Resmi Gazetenin Bugünkü sayısında yayınlanan kamulaştırma kararıyla ilgili detaylar aşağıda verilmişti.

İŞTE RESMİ GAZETEDE YAYINLANAN O KARAR

CUMHURBAŞKANI KARARI

Karar Sayısı: 1776
Ceylanpınar-Akçakale İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Şanlıurfa İli sınırları içerisinde yer alan ve ekli haritada gösterilen güzergâhlara isabet eden taşınmazlar ile söz konusu Proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27’nci maddesi gereğince karar verilmiştir.
10 Kasım 2019
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.