banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir Suruç Şanlıurfaspor

Erdoğan'dan Flaş açıklama! Brüksel Saldırganını Gaziantep'te yakaladık!



Romanya Cumhurbaşkanı Klaus İohannis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmeler sonrası basına yönelik yapılan ortak basın açıklamasında önemli açıklamalarda bulundu.

Brüksel saldırganını 14 Temmuz 2015'te Gaziantep'te yakalayıp sınır dışı ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ancak kendilerine bildirmelerine rağmen Belçika'nın Brüksel saldırganının bağlantılarını tespit edemeyip serbest bıraktığını ifade etti.

Erdoğan, "Terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur bunları ilettim. Hedefte olan sivil insanlardır. Ölen insandır. Kazanılan yok ama kaybedilen çok şey var. Kaybedilen barış ve huzurdur. Dünya terörizmi yeniden tanımlamalıdır. Brüksel'deki saldırgan, Gaziantep'te yakalayıp sınır dışı ettiğimiz bir kişi. Ama Hollanda ve Belçika saldırganı tespit edemedi." dedi. (İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.