banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

EĞİLMEZ KIRSAL MAHALLELERİ DOLAŞTI

Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahallelerinden Tülmen, Esemkulu, İsaveren, Kırkpınar, Çıtıkkale, Küçük Tülmen, Gölpınar ve Yaylacık’ı ziyaret etti.
Ziyaretlerinin genel manada çok iyi geçtiğini dile getiren Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa’nın 7 Haziranda bir kez daha şaha kalkması için tüm bölgelerde çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
Çok verimli seçim çalışmaları yaptıklarını söyleyen Av. Yusuf Eğilmez, “Karaköprü ilçemizin şahsıma düzenlediği bu programın çok verimli geçtiğini gördüm. Bölge insanımız AK Parti’ye karşı samimiyetleri ortada. AK Parti hizmetlerinden genel manada memnunlar. Bazı küçük sorunları varsa dile getiriyorlar. Biz de hem seçim çalışmalarını yapıyoruz. Hem de varsa bazı küçük sorunları, bunları da not alarak çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunuyoruz. İnsanlarımız şunu çok iyi biliyorlar ki Hizmeti ancak AK Parti yapar. Bunun için hizmeti AK Parti’den istiyorlar” diye konuştu.
Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez ve beraberindeki ilçe yönetimiyle birlikte bölgede bulunan AK Parti Şanlıurfa Aday Adaylarından Selahattin Canbeyli’yi ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.