banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Urfa'da Sıcaklar boğuyor! kuzen olan 2 genç Fırat Nehrinde boğuldu

 Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Teyze oğlu 2 genç serinlemek için girdikleri Fırat Nehrinde boğularak hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre  aşırı sıcaklardan dolayı serinlemek isteyen teyze oğulları Hakan Çetin (17) ile Müslüm Canpolat’ın (18) Fırat nehir kenarında ellerini ve yüzlerini yıkamak isterlerken, birinin dengesinii kaybedip Fırat Nehrine düştüğü, diğer gencin de düşen teyze oğlunu kurtarmak isterken ikisinin de boğularak hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Kum ocağı olarak bilinen mevkide iş makinelerinin nehirden kum çıkartması nedeniyle çok derin olan yerde boğularak hayatını kaybeden teyze oğullarından birisinin cesedine ulaşılırken, dalgıçlar  diğer genci arama çalışmaları yaptı.  Yapılan uzun arama çalışmaları neticesinde saatler sonra diğer gencin de cesedine ulaşıldı. İki gencin  yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Bahattin Coşkunkan-İLKHA)


Kaynak: http://www.ilkha.com/haber/37803/teyze-oglu-2-genc-firat-nehrinde-boguldu-iddiasi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.