banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Ay Işığım Derneği ramazanda kaç kişi giydirecek?


Geçtiğimiz yıl yaklaşık 17 bin çocuk giydiren ay ışığım derneğinin bu yılki hedefi ise 20 bin çocuk giydirme. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ay Işığım yönetim kurulu başkan yardımcısı Murat Deveci;
“inşallah Allah nasip ederse her yıl olduğu gibi bu yılda yardıma muhtaç olan yetim ve öksüzlerimizi giydirmeye çalışacağız. Geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 17 bin çocuğumuzun yüzünü güldürmüştük, bu yılki hedefimiz ise 20 bin çocuğuma bayram sevinci yaşatmak.” Dedi. Sözlerine devam eden Deveci; “Biz ayrıca ay Işığım derneği olarak yardıma muhtaç ailelerimizin her türlü sıkıntısını kurmuş olduğumuz marketimizle karşılıyoruz. Yetim aileler markette bulunan ürünleri puan karşılığı alıyor. Ayrıca bu yıl bir yetim giydirme bedeli 50 tl, yardım severler ister yardımlarını makbuz karşılığında Çocuk hastanesi yanı Merkez binamıza getirebilirler ister şehrin belirli noktalarında Urfa Citv AVM, Abide Park AVM, Ahmet Bahçıvan iş Merkezi, Balıklıgöl platformunda bağışlarını yapabilirler ONLİNE bağış için http://www.ayisigim.org/ adresinden yapabilirsiniz. Şimdiden yardımda bulunan hayırseverle imizden Allah razı olsun. Bu arada ramazan ayının 10. Gününde giyim mağazamız açılacaktır.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.