banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Ceypanpınar'da Telefon Kaçakçılarına Operasyon: 3 Gözaltı Var

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ceylanpınar Cumhuriyet Savcılığınca, yürütülen soruşturma kapsamında; Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 14 Temmuz 2020 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Ceylanpınar İlçesi mülki sınırları içerisinde, (1) adet araçta yapılan aramada; toplam (102) gümrük kaçağı cep telefonu, (65) adet cep telefonu şarj aleti ve (72) adet cep telefonu şarj kablosu ele geçirilmiş olup olaya ilişkin (3) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

2.    Söz konusu olay ile ilgili; (3) şüpheli şahıs, 15 Temmuz 2020 günü çıkarıldıkları adli makamlarca (1)’i tutuklanmış, (2) şüpheli şahıs ise adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
 
3.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.