Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_d2f5va17h2e5l5slm6j651fgk7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çevre ve Şehircilik Bakanı Şanlıurfa'ya Geldi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çevre ve Şehircilik Bakanı Şanlıurfa'ya Geldi

Bir dizi programlara katılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa’ya geldi.
Bakan Kurum’u havaalanında Vali Abdullah Erin, İl Başkan Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve kurum amirleri karşıladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki mülki amirlerle değerlendirme toplantısına katıldı.

Gap Tarımsal Araştırma Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları hazır bulundu. Toplantıda devam eden projeler ve yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı öğrenildi.
(RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.