banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

BÜYÜYEN KARAKÖPRÜ’YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa'nın her geçen gün büyüyen ve nüfusunu her yıl önemli bir oranda artıran ilçesi Karaköprü’de yeni yapılaşmalarla birlikte doğan yol ihtiyacının karşılanması için Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarını yoğun bir çalışmayla sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ihtiyaç dahilinde mahallelerde yeni yollar açarken, alt yapısı biten yollarda da kilitli parke döşeyerek vatandaşları tozdan ve çamurdan kurtarıyor. Daha güzel bir Karaköprü'yü vatandaşlara sunmak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Atakent, Güllübağ, Doğukent, Batıkent ve Seyrantepe gibi yeni yapıların oluştuğu mahallelerde fen işleri ekipleri yeni yol açma ve kilitli parke çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yol sıkıntısı çeken bir bölge olmaması için ekiplerin aralıksız bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek, her mahallede çalıştıklarını ve yeni yolları ilçeye kazandırmanın çabasında olduklarını ifade etti.

Karaköprü Belediyesi'nin ihtiyaçlar doğrultusunda ve program dahilinde yeni yollar açmaya devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.