banner2
Öne Çıkanlar Siverek haber ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Büyükşehirden Öğrencilere Tatil Hediyesi (VİDEOLU)


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde ilkokul ve okul öncesi öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla yapılan tatil kitapları dağıtıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan’ın katılımıyla Eyübiye’de Şair Abdi, Süleymaniye’de GAP İlkokulu’nda ‘Yaşasın Tatil’ kitapları gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere karneleriyle birlikte temsili olarak dağıtıldı.

Maddi Durumu iyi olmayan Öğrencilere yönelik yapılan bu çalışmayla, karnelerini alanarak yarıyıl tatilinde bir yandan eğlenirken bir yandan da eğitimlerine katkı sağlayacak.

Öğrencilere yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmeleri temennisinde bulanan ve velilere de seslenen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kaytan, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in öğrencilere selamını iletti ve onların karne heyecanlarına ortak olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

4 aylık bir eğitim ve öğretim maratonunun neticesinde yarıyıl tatilini hak eden öğrencilere ve velilere hitap eden Kaytan, “4 aylık bir dönemi geride bıraktık. Yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin eğitimden uzaklaşmamaları için Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Yaşasın Tatil’ adlı bir kitap hazırlandı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Öğrencilere dağılan kitapları okumaları temennisinde bulanan Kaytan, “Bu tatil süreci boyunca bu kitapları velilerinizle birlikte okusunlar, çalışsınlar. Bazı çocuklarımızın karne notları iyi olmayabilir, onlarda bu süreyi iyi değerlendirip diğer yarıyıla iyi hazırlansınlar” diye konuştu.

Karne Gününde Gönüllerince Eğlendiler

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin karne günü etkinliği kapsamında Başkan Vekili Kaytan’nın katıldığı diğer bir etkinlikte maddi durumu iyi olamayan 60 öğrenci ise alışveriş merkezinde eğlenme fırsatı yakaladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara öğlen yemeği verildi. Oyun salonunda doyasıya eğlenen öğrencilere ayrıca çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.