banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Bitlis Valisi Çınar yeni Valilik binasında incelemelerde bulundu

Bitlis’e yeni atanan vali Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu. Çınar, binanın kısa süre içerisinde bitirilerek hizmete sunulacağını belirtti.

Binanın bitmesiyle halka daha rahat bir ortamda hizmet sunulacağını aktaran Çınar, sadece Valiliğin değil birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Bina inşaatını dolaşan Çınar, bina hakkında bilgi aldı. Değişmesi gereken yerler hakkında yetkili firmaya ve yetkili kurumlara gereken talimatları veren Çınar, hizmete sunulacak binanın halka hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çınar, yapılan incelemelerin ardından kendisine eşlik eden Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun ile birlikte binadan ayrıldı.   (Şükrü Tontaş – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.