banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Birecik Pik Yaptı! 1 Günde 29 Yer Karantinaya Alındı

Şanlıurfa'da merkez ilçelerdeki vaka artışınden diğer ilçelerde nasibini aldı. Bugüne kadar vaka sayılarının çok fazla olmayan Birecik ilçesinde son 24 saatte 29 yerde vaka tespit edilmesi ile ilçedeki en yüksek vakanın görüldüğü gün oldu.

Şanlıurfa Valiliği tarafından Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Birecik İlçemizde yirmi dokuz (29), Ceylanpınar İlçemizde dokuz (9), Eyyübiye İlçemizde on altı (16), Haliliye İlçemizde on sekiz (18), Harran İlçemizde iki (2), Karaköprü İlçemizde on üç (13), Siverek İlçemizde altı (6), Suruç İlçemizde beş (5) ve Viranşehir İlçemizde yirmi iki (22) farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.
 
Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 10 ve 11.07.2020 tarihi itibariyle Akçakale İlçemizde bir (1), Ceylanpınar İlçemizde dört (4), Eyyübiye İlçemizde yedi (7), Haliliye İlçemizde on iki (12), Harran İlçemizde bir (1), Hilvan İlçemizde bir (1), Karaköprü İlçemizde on yedi (17) ve Viranşehir İlçemizde üç (3) farklı adreste karantinanın sonlandırılmasına karar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.