banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Birecik Belediye arsa satacak!

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan ilan şu şekilde:

MESKEN VASIFLI TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığından: 
1- Aşağıda tapu kaydı, mevcut durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı belirtilen Birecik Belediyesine ait, taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü (3 dükkan) ve 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü (16 mesken) ile ayrı ayrı satılacaktır.

2-    İhale 24/08/2022 Tarihinde Çarşamba günü madde l'de belirtilen saatlerde Enver-Nebihe Karaata Kültür Merkezi Encümen Toplantı Salonunda Belediye Encümenince yapılacaktır.
3-    Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi Birecik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğün 'de görülebilir ve 250 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir. ihaleye teklifi olanların ihale dokümanını satın almalan zorunludur.
4-    IHALEYE GİREBİLME ŞARTLARİ;
a) Yukarıda belirtilen geçici teminat bedeli ile kapalı teklifler için 2886 sayılı D.İ.Kinun 37. maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubu
 
b)    ihaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartnameyi,
c)    T C Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı sureti (Gerçek Kişiler),
d)    Noter tasdikli imza sirkülerini,
e)    Türkiye'de tebligat için adres gösterilmesi
f)    Tüzel Kişi olması halinde; Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odası veya ilgili meslek odası kaydı (ihalenin yapılmış olduğu yıl alınmış belge)
g)    Tüzel Kişi olması halinde; Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri,
h)    Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,
ı) Birecik Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
i)    2886 sayılı D.İ.K.'nun 37. maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubunu, (Kapalı teklifler için)
m) İhalede her parsel için zaman aralığı 15'er dakika olup, uzaması halinde bir önceki ihale bitmeden diğerine geçilmeyecektir.
5-    Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu'nun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır.
6-    Kapalı teklif usulü ile (35/a) 23, 24 ve 25 bağımsız bölüm numaralı 3 dükkân; geri kalan meskenler açık teklif usulü (madde 45) ile satışı yapılacaktır.
7-    Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı, İdare ya da komisyon herhangi bir suretle sorumlu değildir.
8-    ihale Komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp, yapmamakta serbesttir.
9-    Birecik Belediyesine ait Banka Hesap Bilgisi:
Banka Adı : HALKBANK
Vergi No : 1620051919
lban No : TR89 0001 2001 4750 0016 1000 09
ILAN OLUNUR.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.