banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Son Dakika - Urfa'da PKK'ya operasyon!

Bingöl'ün Karlıova ve Şanlıurfa’nın Birecik ilçelerinde PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alınırken 1 kişi de tutuklandı.


PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda Bingöl'ün  Karlıova ilçesinde gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklanırken Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde ise 6 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, İl  Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında PKK'ye yardım ve yataklık eden şüphelilere yönelik  5 adresi düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında 4 şüphelinin gözaltına alındığı, 1 kişinin de arandığı belirtildi.

Açıklamada, şüphelilerin savcılıktaki ifadelerinin ardından gözaltına alınanlardan M.U tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Birecik’te 6 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde PKK yandaşlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Alınan bilgilere göre sabah 05.00 sıralarında İlçe Jandarma ekipleri tarafından Kural (Asman) mahallesinde yapılan operasyonda "terör örgütü propagandası" yaptıkları gerekçesiyle, Mahmut Dirier ve  Sıtkı Murat’ın gözaltına alındığı bildirildi.

Ayran mahallesinde yapılan operasyonda ise aynı gerekçeyle 4 kişi gözaltına alındığı bildirildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.