banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Beyazgül; Elektrik kesintilerine son



Beyagül hem şehir merkezin de hem de kırsal da sulu tarım ile uğraşan çiftçilerin mağduriyetlerini görerek il yönetimi olarak öncelikle Dedaş la ilgili bir komisyon oluşturduklarını belirtti. Bu komisyonun çalışmaları neticesin de epeyce yol katlettiklerini belirten Beyazgül   şehir merkezindeki elektrik kesilmelerinin azaldığını öte yandan geçen yıl sulama birliklerine bağlı sulu tarım ile uğraşan çiftçilerin mağdur olduklarını belirtmeleri neticesin de konuyu Çalışma Sosyal ve Güvenlik Bakan Sayın Faruk Çelik ‘e ilettiklerini ve  bu gelişin de Bakan Faruk Çelik’in girişimleri sonucu  tarafları bir araya getirerek çiftçilerin borçları ve enerji kesilmeleri ile ilgili mutabakata varılarak bir protokol hazırlandığını bu protokol çerçevesin de borçların bir kısmının hemen ödeneceğini  bir kısmının da yapılandırıldığını ve sulama dönemlerinde  de elektrik kesintisi yapılmayarak çiftçilerimizin mağduriyeti  giderilmiş oldu dedi.

Ayrıca toplantı Bakan Faruk Çelik’in Başkanlığın da Şanlıurfa Milletvekilleri  Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül sulama birlik başkanları katılımı ile gerçekleşti. Hazırlanan protokole Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül ve Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık imza attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.