banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Beşir Derneği Urfa'da Yetim ve Fakir Çocukları Giydiriyor

Kamu yararına yaptığı güzel çalışmalarla adından söz ettiren dernek adına açıklamalarda bulunan Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Vedat Beyyavaş şunları söyledi: 

"Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği, İçişleri Bakanlığının 26.03.2013 tarihli ve 118 sayılı yazısı üzerine 5545 Sayılı Karara İstinaden Deneğimiz Kamu Yararına Çalışan Demek Statüsü Hakkına Sahip Olmuştur.
Faaliyete geçirdiğimiz çalışmalar ve projeler ile gece gündüz başta ülkemiz ve kendi insanımızın hızı hizmet görürken aynı zamanda dünyanın her yerinde insanlığa yardım etme gayreti içerisindeyiz. Nerede mahzun ve mahcup b r gönül var ise orada onlarla olmanın gayreti içerisindeyiz.
Yut içi ve yurt dışında gıda, giyim, barınma, eğitim, temizlik, doğal âfet ve sosyal-kültürel yardım faaliyetleri gerçekleştiren derneğimiz, yurt içinde 12 Bölge Müdürlüğü'ne bağlı temsilciliklerimiz, yurt dışında ise işbirliği yaptığımız kurumlar ile onlarca ülkede mahzun gönüllere hizmet etme derdi
ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Kendisine ekonomik olarak yetemeyen, desteğe ve hizmete gereksinim duyan, bu sebeplerden dolayı istismar.) açık hale gelmiş mahzun ve mahcup kardeşlerimizin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, hayır faaliyetlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir.
Şanlıurfa ilinde yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Beşir Derneği ihtiyaç sahibi yaklaşık 250 aileye aralıksız her ay gıda, temizlik ürünleri ve elbise yardımları yapmaktadır. Kış mevsimine girdiğimiz şu dönemde yaklaşık 500 yetim ve fakir çocuklarımıza kaban, kazak, ayakkabı ve çoraptan oluşan yardımlar yapılacaktır."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.