banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Belediye Başkanlarından Şanlıurfa Vakfına Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet CANPOLAT, Karaköprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ, Viranşehir Belediye Başkanı Sinan ÇELİK ŞURVAK’ı ziyaret ettiler.

Sayın Belediye Başkanlarımızı Vakıf Yönetim Kurlu Başkanı M.Kemal ALATAŞ, Genel Sekreter Mahmut NİMETOĞLU, Sayman Veysel Karani ORUÇ, ve Yönetim Kurulu Üyesi, Sedat Sözer karşıladılar.

Vakıf Yönetim Kurlu Başkanı Kemal ALATAŞ, Yönetim olarak yapacakları projelerden bahsetti. Ve ilk icraat olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere Ocak ayından itibaren burs verileceğini söyledi.

ŞURVAK Başkanı Sayın M Kemal Alataş Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarını vakıfta görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şanlıurfa ve Şanlıurfa'ya yönelik yapılacak çalışmalarda desteklerini yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Ayrıca yapılan ziyaretten dolayı Sayın Belediye Başkanlarına teşekkür ederek bütün hemşerilerin Vakıf Yönetim Kuruluna verecekleri desteklerle ŞURVAK’ın güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Yapılacak çalışmalar ve yürütülecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sayın Belediye Başkanları ise; özellikle yeni Yönetim Kuruluna seçilen Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere ŞURVAK’a geldiklerini belirtiler. Ve bundan sonra yapılacak projelerde hertürlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Vakıf Yönetimini Şanlıurfa’ya davet edip Yeni Yönetim Kuruluna başarılar dilediler.

ŞURVAK Başkanı Alataş Yapılan nazik daveti Ocak ayı içinde gerçekleştirmek üzere söz verdi. Sayın Belediye Başkanlarımıza Şanlıurfa’ya yapacakları hizmetlerde başarılar dileyerek ŞURVAK olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.