banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Urfa Haberleri

Batman Barosu Başkanı Ahmet Sevim güven tazeledi

BATMAN - Batman Barosunun Yeni Kültür Merkezi’nde yapılan 13. Olağan Genel Kurulunun seçim sonuçları açıklandı. Seçimde Baro Başkanlığını mevcut başkan Av. Ahmet Sevim kazandı.

Seçimlerde Baro yönetimi de belirlendi, buna göre; Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Av. Tamer Öztoprak, Av. Ferman Yardımcı, Av. Tayyar Ekmen, Av. Cenk Eren, Av. Zeynep Yılmaz, Av. Ömer Fırat Ocakhan, Av. Saadet Şahin ve Av. Erkan Şenses oldu. Yedek adaylar ise, Av. Mehmet Şah Onur, Av. Hüseyin Akçara, Av. Mehmet Cemal İlge, Av. Faruk Pekince, Av. Hikmet Aksoy, Av. Sadiye Unutur, Av. Adil Duman ve Av. Şerif Yıldırım.   

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Av. Vedat Mutlu Özevin, Av. Zeynelabidin Tokgöz ve Av. Ahmet Çelik oldu. Yedek Üyeler ise, Av. Adnan Oral, Av. Abdulselam Kavşut ve Av. Gül Solak.

Denetleme Kurulu Asil Adayları: Av. Derya Onatlı, Av. Emrullah Şahin ve Av. Halil Yakut. Yedek Adaylar ise, Av. Salih Atilla, Av. Yusuf Özperk ve Av. Veysel Bezek.
TBB Genel Kurul Delegeleri Asil Adayları: Av. Zeki Ekmen ve Av. Abdullah Akın oldu.


Yedek adaylar ise, Av. Mehmet Masum Erken ve Av. Ayvaz Turgut seçildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.