banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Batman ADSM'ye 6 yeni poliklinik

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkez’inde (ADSM) 6 yeni poliklinik hizmete girdi. 32’ye çıkan poliklinik sayısı ile günde binin üzerinde hastaya hizmet verilecek. Bundan sonra kanal tedavileri aynı gün yapılabilecek.

Konu hakkında bilgi veren Batman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, şunları söyledi: “Ağız ve Diş Sağılığı Merkezimizde yeni açmış olduğumuz 6 yeni poliklinik ile mevcut poliklinik sayımız 32’ye çıkmıştır. Bu sayede günde yaklaşık 640 hastaya kanal tedavisi, protez dolgu, dişeti tedavisi gibi tedaviler artık gününde yapılıyor. Bunun dışında yaklaşık 200 çocuk hastamız ve 200 de acil hasta (diş çekimi, apse drenaji, medikal tedavi vb.) olmak üzere toplamda binin üzerinde vatandaşa hizmet vermekteyiz.” dedi.

Pamukçu, “Hastalarımıza gününde randevu vermeksizin hizmet etmek için mevcut poliklinik sayılarımız dışında aktif hekim sayımızı da 40’ın üzerine çıkarttık. Son teknoloji tıbbi cihazlarımızla hizmet kalitemizi artırarak daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.