banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Başkan Saatçı: Meselemiz Türkiye Olsun

Saatçı yaptığı açıklamada: "31 Mart 2019 Yerel seçimlerini halkımızın büyük katılımları ile geride bıraktık evvela bu demokrasi yarışında başarılı olan bütün yerel yöneticilerimize hayırlara vesile olması temennisi ile başarılar dilerim.
 

MÜSİAD Şanlıurfa olarak şehrimizde seçilmiş olan yerel yönetim ve kadrolarına ayrıca başarılar diliyorum. Bizler iş dünyası olarak ekonomide yaşanan belirsizliğin son bulması yatırım ve teşviklerin arttırılması ve istihdam seferberliğinin hız kesmeden devam edeceği seçimsiz 4.5 yılın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmaların başlayacağı umudundayız.

Ülkemizin kalkınması ve bilim,sanayi ve teknolojik alanlarda muasır medeniyetler seviyesine erişe bilmek adına birlik ve dirlik zamanı deyip el ele gönül gönüle durmaksızın yola devam kararlılığını sergilemek bilinci ile hareket etmeğe hazırız ve bu inançla MÜSİAD olarak “Meselemiz TÜRKİYE Olsun” dedik.

Bu bağlamda;Milletimiz için hizmet,Vatanımız için mihnet,Vicdanlar için hürriyet diyerek bir kez daha “Meselemiz TÜRKİYE Olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.