banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

BAŞKAN EKİNCİ İŞÇİLERLE PARKE TAŞI DÖŞEDİ

Hayati Harrani Mahallesinde devam eden parkı taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eldiveni takıp işçilerle parkı taşı döşeme çalışmalarına katıldı.

Belirlenen program dâhilinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  diğer yandan esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde merkez mahallelerde ve kırsalda stabilize yol ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi,  Hayati Harrani Mahallesi sakinlerinin yol yapım taleplerini de yerine getirerek vatandaşların ve esnafın takdirini kazandı.

Hayati Harrani Mahallesi 3951. sokak Buğday borsası kuzey cephesindeki yolda, borsa esnafı ve mahalle sakinlerinden gelen yol yapım talebi kapsamında harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 7 bin metrekare kilitli beton parke döşeme çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde startı verilen ve hızlı bir şekilde devam eden kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen ve eldiveni takıp işçilerle birlikte parke taşı döşeme çalışmalarına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Yolu bozuk bir tek mahallemiz dahi kalmayacak." dedi.

Beraberinde Eyyübiye Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili İlhami Günbeği ve bazı birim amirleriyle birlikte çalışmaların devam ettiği bölgeye giden Başkan Ekinci'yi, Zahireciler Odası Başkanı Ali Yücetepe, esnaf ve vatandaşlar karşıladı.

Buğday borsası Kuzey cephesinde bulunan ham yolda araç sirkülâsyonunun toza dönüşmesi hem Hayati Harrani Mahallesi sakinlerini hem de Buğday Borsası esnafının mağduriyetine neden oluyordu. Bu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalara başlayan ekipler 7 bin metrekarelik yolun 2600 metrekaresini tamamladı.

Çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Şuanda Hayati Harrani Mahallesindeyiz ve kilitli parke döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Bizlere gelen talep 3- 4 bin metrekareydi ama daha sonra talep doğrultusunda bunu 7 bin metrekareye çıkardık. Bu bölgede yazın hem mahalleli hem de esnafın tozdan dolayı çok şikâyeti oluyor. Özellikle kamyonların oluşturduğu toz sağlık açısından bazı problemleri de beraberinde getiriyor. Tabi bu tozlar çirkin de bir görüntü arz ediyor. Eksik noktaları gördüğümüz yerlerde gelen talep doğrultusunda da yapımını tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. Ekip sayımızı da artırdık. Şu anda da kırsal mahallelerde de parke taşı çalışmalarına başlıyoruz. Dolayısıyla imkânlar doğrultusunda yılın 365 günü devam edecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. " dedi.

Zahireciler Odası Başkanı Ali Yücetepe de çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Yücetepe, " yol talebimizin yerine getirilmesi bizleri sevindirdi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendilerine söylendiğinde hemen çalışmalara başladılar. Parke taşı döşenmesi için başkanımız talimat verdi. Hemen arkasından ekipler yapım çalışmalarına başladılar. Bu anlamda Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve ekibine teşekkür ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.