banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Aktoprak Spor

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü İlçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Başkan Çiftçi ilk olarak Karaköprü ilçe teşkilatına geçti. Burada İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, partililerle sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ziyarette yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın yeni büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye başarı dileğinde bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanının Karaköprülü birinin olmasının kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise, “Ziyaretlerimize en üst noktada bizi temsil eden İl Başkanlığımızla başladık. Daha sonra doğup büyüdüğümüz Karaköprü ailesine geldik. Sonra Haliliye ve Eyyübiye teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Ben bu süreç içerisinde destek veren bugüne kadar bizimle yol arkadaşlığı yürüten Karaköprü ilçe başkanlığımıza yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bunun bir veda olmadığını yepyeni bir kavuşma olacak” dedi.

 Başkan Çiftçi ilçe ziyaretleri kapsamında sırasıyla ilk olarak Haliliye daha sonrada Eyyübiye ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Burada parti teşkilatları ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Çiftçi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 Haliliye İlçe Başkanlığı ziyareti sırasında bir açıklama yapan ilçe Başkanı Mehmet Canpolat Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi’nin teşkilata yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise Başkan Çiftçi’nin yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.