banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Nihat çiftçi Siverek'te incelemelerde bulundu

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yapmış olduğu çalışmalarda kalıcı çözümler üreterek ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırıyor.

Siverek ilçe ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi'ye, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz da eşlik etti.

İlçeyi her anlamda masaya yatırmış olduklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımızla Siverek'in alt yapı sorununa kalıcı çözümler üretiyoruz" dedi.

Siverek Belediyesi ile koordinasyonlu bir şekilde Siverek'i yeniden inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi ve bununla birlikte önemli ölçüde alt ve üst yapı sorunları ortaya çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz ve Siverek Belediyemiz koordinasyonlu bir şekilde çalışarak bu sorunları ortadan kaldırmak adına büyük bir yol kat etti. Siverek ilçesinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Amacımız vatandaşlarımıza doğru bir şekilde hizmet vererek ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek bir soruna kalıcı bir şekilde tek çalışmayla sonlandırmak. Alt yapı çalışmalarımızın ardından ilçe Belediyemizle birlikte üst yapı çalışmaları yapacağız. İlçemizi her anlamda masaya yatırmış durumdayız, emeği geçen herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilip hayata geçirilen ve kendi elektiriğini üreten ve 2030 yılına kadar İlçenin ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edilen Siverek Atık Su Arıtma Tesisinde koordinasyon toplantısı gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, buradan Hilvan ilçesine geçti.

HİLVAN, PRESTİJ CADDESİ İLE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR

Her ilçede yapılacağının müjdesini verdiği Prestij Caddesi projesi kapsamında Hilvan İnönü bulvarında devam eden Prestij Caddesi çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

"Hilvan'ının en işlek caddelerinden biri olan İnönü Bulvarında mevsim şartlarının iyileşmesiyle birlikte çalışmalarımız tam hız ilerliyor" diyen Başkan Nihat Çiftçi, Hilvan'ı estetik bir görünüme kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Bölge esnafının mağdur olmaması için özverili bir şekilde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Üst yapı çalışmalarımıza başlamadan önce alt yapı anlamında sorun teşkil eden yağmur drenaj hattı döşeme işlemlerini başlattık. Hilvan İlçe Belediyemiz tarafından ilçedeki kanalların bakım onarım çalışmaları yapıldı. İhalesini gerçekleştirdiğimiz Kanalizasyon kollektör yenileme çalışmasına da hızlı bir şekilde başlıyoruz. DEDAŞ ile görüşmelerimiz neticesinde enerji hatlarını da yer altına döşeyeceğiz. Yapacağımız sistemli çalışmayla cadde estetik bir görünüme kazandırlacak. Sürdürülen çalışmalar kapsamında bölge esnafına istemeden rahatsızlık veriyoruz. fakat özverili olarak caddede ve ilçe genelinde yaptığımız çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Hilvan modern bir görünüme kavuşacak" dedi.

Hilvan incelemeleri kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'ye Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da eşlik etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.