banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Gaziantep Balıklıgöl harran mehmet ekinci

2016-Kurban Bayramı tatili kaç gün? belli oldu...

Kurban bayramı tatili kaç gün olacağı tartışmaları son buldu. Başbakanlık Kurban bayramının tatilinin kaç gün olacağını açıkladı. Başbakanlıktan yapılan açıklamada, 16 Eylül de izinli sayıldı, böylece Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu.


Memurlar 16 Eylül tam gün izinli sayılacak. Böylece Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu.

kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Kurban Bayramı'nın ertesi günü (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinli sayılacak. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak..


BİR MÜJDE DE EMEKLİLERE

Bayramdan önce maaş alıp almayacağı merak konusu olan bir diğer kesim  SGK ve Bağ-Kur emeklilerine de müjde verildi. Başbakan Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin de Kurban Bayramı'ndan önce yapılması için bakanlıklara talimat verdi. Maaş ödemelerinin 08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.