banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Başbakan Binali Yıldırım'dan flaş saldırı açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Midyat’ta ilçe emniyet müdürlüğüne düzenlenen bombalı araç saldırısında 1’i polis 2’si sivil olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.


Başbakan Binali Yıldırım, Dün Vezneciler’de çevik kuvvet polisini taşıyan araçlara düzenlen bombalı araç saldırısında yarananları tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, Midyat’da ilçe emniyet müdürlüğüne düzenlenen bomba yüklü araç saldırısında 1’i polis 2’si sivil olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiğini 30 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Başbakan Yıldırım, “Allah'tan alınan tedbirler, bariyerler vesilesiyle çok çok büyük bir patlayıcı olmasına rağmen, tabii yaralananlar oldu çok sayıda. 30 civarında yaralımız var. Maalesef şu ana kadar teyit edilen şekliyle 1 polis, 2 vatandaş olmak üzere 3 vefatımız var. Bununla ilgili de son durum budur.” diye konuştu.

Terörle mücadeleye devam edileceği vurgusunu yapan Başbakan Yıldırım, “Nerede olursa olsun, ister şehirde ister kırsalda terörün Türkiye'nin gündeminden çıkması için canla başla askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucumuz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak, bir ve beraber olarak gece gündüz bu amansız mücadeleyi yapacağız. Sadece terör gruplarına karşı değil onların içeriden ve dışarıdan arkalarını sıvazlayan, destek veren bütün unsurlara da aynı şekilde tavizsiz gereken her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.