banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

BALIKLIGÖL'DE KIŞ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bilindiği üzere özellikle kış aylarında yoğun bir kuş göçü sırasından on binlerce göçmen kuşu sığırcık kuşu Balıklıgöl’ü mesken tutmaktadır, Bu sığırcık kuşlarının dışkıları ile dolup taşan ağaç ve yapraklara yağan yağmur suyu doğrudan balıklıgöle akmakta suyu ve balıkları zehirlemektedir. Özelikle de göle yakın olan ağaçlarda mimari yapılarda bozulmalara ve yıkımlara neden olmaktadır. Önümüzde geçen günlerde ise şiddetli rüzgârdan dolayı bazı ağaçlar rüzgârın şiddeti ile kopup düşmüştür. Olayın gece olması birçok kişinin yaralanmaması açısından son derece sevindirici olmuştur.

Bölge sakinleri Urfa’nın göz bebeği olan Balıklıgöl’deki çalışmalar takdire şayan olduğunu belirterek Yetkililere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali kırmızı 3 yıl önce

güzel bir çalışma emeği geçenlerden Allah razı olsun