banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Akçakale'de çöpten silah çıktı

Şanlıurfa’nın Akçakale  ilçesi  Hürriyet Mahallesi’nde oturan vatandaşlar  tarafından yapılan bir ihbar polisi harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, mahalle sakini duyarlı vatandaşlar  tarafından  yapılan ihbarda, Suriyeli oldukları sanılan bazı kişilerin, ellerinde uzun boylu  çantalarla  gezdiği ve bir süre sonra taşıdıkları çantaları çöp konteynırına  bırakıp kaçtıkları  ifade edildiği  bildirildi.

İhbarın yapıldığı mevkiye intikal eden polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra, olay yerinde  toplanan vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Bomba imha uzmanı tarafından incelenen çantalarda, uzun namlulu silah ile 2 kutu mermi tespit edildi. Silah ve mermiler polis ekipler, tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan vatandaşların  silahları bırakan şüphelilerden olduğunu sandıkları bir Suriyeliyi de polise teslim ettiği  öğrenildi.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.