banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Akçakale MYO müdürlüğü'ne Hasan Akan atandı

Harran Üniversitesi Akçakale meslek yükseokulu müdürlüğünde değişime gidildi mevcut müdür Fethiye özberk görevden ayrılınca onun yerine fen-edebiyat fakültesi biyoloji bölüm başkanı prof. dr Hasan Akan atandı.

Daha önce fen edebiyat fakültesi dekanlığını da yapan başarılı bilim adamı Hasan Akan akademik çalışmaları ile ismi ön plana çıkan bir isim. Her yıl onlarca makalesi yayınlanan Hasan Akan bilimsel alanda yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren bir bilim adamı.

Göreve atanmasının ardında sosyal medya hesabından açıklama yapan Hasan Akan bu göreve layık olabilmeyi temenni etti.

Akan açıklamasında şunları söyledi: "Harran Üniversitemizin saygıdeğer Rektörü Prof. Dr. M. Sabri ÇELİK hocamızın tensipleri ile Akçakale Meslek Yüksekokul Müdürlüğüne atandım. Bu göreve layık gören sayın Rektörümüze teşekkür eder, hayırlı hizmetlere vesile olabilmeyi temenni ediyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
harran 3 yıl önce

BELKİ DE TÜM DÜNYA NEFESİNİ TUTMUŞ BU ATAMAYI BEKLİYORDU..ÇOK ÖNEMLİ BİR ATAMA... MARSA İNSAN GÖNDERMEK KADAR ÖNEMLİ..