Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gdfv8slmmap04hnh0hh2rehfv5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Akçakale Belediyesi çalışıyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Akçakale Belediyesi çalışıyor

 

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akçakale ceza infaz kurum müdürü Hasan Yılmazeri makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ceza evinin talep ve isteklerini de yerine getiren başkan Ayhan kısa bir süre sonra ceza evi müdürü Yılmazerin istekleri doğrultusunda dış nizamiye önünde Akçakale belediyesi Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler kilitli beton parke döşeme çalışmalarına başladı.

Akçakale açık ceza evine gelen mahkum yakınlarının toz ve çamurdan kurtulması hedeflenen kilitli beton parke döşeme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.

Yapılan çalışmaları inceleyen Akçakale açık ceza infaz kurumu müdürü Hasan Yılmazer yaptığı açıklamada; "Akçakale açık ceza evi infaz kurumumuz yaklaşık bu yerleşkede 5 yıldız hizmet vermektedir.Yerleşkemiz hizmete başladıktan bu yana sayın belediye başkanımız her işimize koştu eğer bu kurum şu an itibarı ile bu hale gelmişse sayın belediye başkanımız ve çalışanlarının sayesinde gelmiştir.Gerek çöplerimizin toplanmasında gerek çevre temizliği, gerek park bahçe çalışmaları gerekse parke mıcır döşemesi etrafın güzelleşmesinde sayın başkanımızın çok emeği var.Geçenlerde Akçakale belediyesi park bahçe müdürlüğünde görevli çalışanları bir hafta emrimize verdi.Şu an olduğu gibi dış nizamiyenin önü yaklaşık 20 kişilik bir ekiple parke taş döşeme çalışması yapılıyor. Tekrar söylüyorum eğer bu kurum görselliği ile bu hale gelmişse sayın Akçakale belediye başkanımızın sayesinde gelmiştir."Dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise yaptığı yazılı açıklamada; "Ceza evi müdürümüz Hasan Yılmazer beyi ziyaret etiğimizde bizlere bu yöndeki taleplerini ilettiler. Bizde kısa bir süre içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize talimat verdik ve çalışmalara başladılar. Buradaki amacımız mahkûm yakınlarının mağdur olmamaları ve ceza evi girişini düzenli ve sağlıklı bir yapıya kavuşturmaktır. Belediye ekiplerimiz bu yönde ilçe genelinde hummalı bir çalışma içerisinde aylar sonra çok farklı bir Akçakale görecekler. Ben tekrar bu hizmetinde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.