banner2
Öne Çıkanlar Vali Bornavaspor vali güvenç Abdülkerim Gök İftar verdi Şanlıurfaspor

AZİZ HOCA AKÇAKALELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Akçakale Belediyesi Ev sahipliğinde düzenlenen Milli İrade ve Demokrasinin Nöbetlerinin 20. Gününde Akçakale halkıyla bir araya gelen Abdülaziz (HOCA) Kutlay Milli birlik ve beraberlikle hak din İslam’la aşamayacağımız zorluk yoktur diyerek tüm Müslümanların umudu olan Türkiye’nin ilelebet ayakta kalacağını söyledi.

Akçakale Belediyesinin dağıtığı Türk Bayrakları ile Meydanlara akın eden binlerce Akçakaleli demokrasi nöbetine devam ediyor. Akşama kadar çalışan gece nöbet tutan binler ellerinde bayraklar ile ‘Darbeye Hayır’ diyor. Akçakale’da binlerce farklı siyasi görüşten vatandaş Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleri ile meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçe Emniyet müdürü Mahmut Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve çeşitli STK’ların temsilcileri demokrasi nöbetinin 20. gününde de yine vatandaşları yalnız bırakmadı.

Kılınan yatsı namazı sonrası Kuran-i Kerim tilavetiyle ve Abdülaziz (HOCA) Kutlay’ın dini sohbetiyle devam eden gecede meydanı dolduran vatandaşlara da Akçakale Belediyesi ekipleri tarafından sabahın ilk ışıklarına kadar sürekli çay, kahve ve su ikram edildi.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; “Şükürler olsun Milli İrade ve Demokrasi Nöbetimizin 20. Gecesinde yeniden Akçakale halkıyla birlikteyiz. Bayrağımıza, vatanımıza ve yüce Türk halkının tüm değerlerine sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bu akşam özellikle bizleri yalnız bırakmayan ve davetimize icabet eden benim Akçakale halkın çok sevdiği ve Şanlıurfa’mız için bir değer olan Abdülaziz (HOCA) Kutlay’a çok teşekkür ederim. Bir teşekkürü de bizleri ilk günden bu yana meydanlarda yalnız bırakmayan çok kıymetli Akçakale halkına ediyorum. Başkomutanımızın emri üzerine 7 Ağustos Pazar gününe kadarda demokrasi nöbetimiz her gece bu alanda devam edecektir.” Dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.