banner2
Öne Çıkanlar Urfa ŞURKAV Başkanı Vali Abdullah Erin haber CHP PKK

Abide kavşağında yayalar maraton koşucusu gibi VİDEO

Abide Park Köprülü Kavşağı geçtiğimiz ayın sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla hizmete açıldı. Trafikte büyük sıkıntıların yaşandığı kentte bu soruna çözüm olması beklenen kavşakla birlikte yeni sorunlar da doğdu.

Kavşağın yapımı sırasında civarda bulunan üst geçitler yıkılırken, yenileri yapılmadı. Özellikle İpekyol Caddesi’nde en yakın üst geçidin Ahmet Erseven kavşağında olması sebebiyle vatandaşlar araçların hızla geçtiği yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor.

Vatandaşlar, yeni yapılan köprülü kavşağın hemen yanında bulunan ve hızla geçen araçların arasından adeta maraton koşucuları gibi karşıya geçmeye çalışıyor. Yayalar ise durumdan oldukça dertli. Karşıya geçerken çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtirken, bir an önce bir çözüm bulunması noktasında birleşiyor. Üst ya da alt geçitlerin olmasının gerektiğini savunan vatandaşların görüşleri şöyle.

Haber; Edessa TV

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.