banner2

Seçimlerin olması olmaması, kazananı kazanmayanı hiç dert edinmiyorum. Ne oluyor bu Müslümanlara! Tapınak edinmiş, siyasetin, Demokrasinin, Ağlama duvarı haline getirilmiş liderleri savunmak alkışlamak ne zamana kadar devam edecek. Yakında bir seçim olmuş halk tercihini yapmış, bazıları halkın bu tercihini yeterli bulmuyor. Siyaset sofrasında anlaşamayarak tekrar seçim yapalım diyorlar. Seçim olsa sanki Türkiye’ye şeriat gelecek, her şey düzelecek tek başına iktidarla 12 yıl boyunca çok şey düzelmedi bundan sonra bazı şeyler düzelecekmiş. Ben inanmıyorum. Mevcut Milletvekilleri ile hükümet kurma alternatifi varken, sudan bahanelerle hükümet kurmamak halkın tercihine en büyük saygısızlıktır diye düşünüyorum. Dünyayı sömürmek için Siyonizm de birleşmeler olurken, Gerçek Müslüman’ım diyen taifenin dışında solcusu, densizi, dinsizi, donsuzu, malzemesi dünyalık olanlar çoktan ortaklık kurarken, yan yana gelirken, Müslümanlar iktidar olmasın, hele namaz kılan bir Cumhurbaşkanı orada nasıl oturabilir alaşağı etmek için her şeyi mubah görenlerden birlik oluyor da İnananlar niçin bir ve beraber olmuyor, olamıyor. Müslüman için temiz su var iken, idrar karışımı su ile abdest alırsa akıbeti bu olur. Kim neyin mücadelesini veriyor? Pek anlamış değilim. Tek anladığım Kuruluşu tevhit inancına savaş açmak olan mevcut düzeni korumaktır, kimine havuç kimine akide şekeri verilecek ve kandırılacaktır. Fakirlik, Cehalet, adaletsizlik toplumu kasıp kavururken, Ülkede her gün insan cenazesi gelirken, ciddi çözümler üretmeyen hemen yapmayanları sevmem. Yapılan bazı hizmetler tüketim aracıdır muhiplerini zengin eder. Şanlıurfa’da üçüncü organize sanayi için yer temin edilmiş canhıraş açılışı yapılmıştır. İki organize de bacaları tüten ciddi fabrikalar olmadığına göre üçüncüde olacakları merak ediyorum. İşsizliğin panzehiri işçi donanımlı gerçek fabrikalardır.

Bu toplum üretmeden tüketim çılgınlığından kurtarılmalıdır. Eğitim gençliğin yıkımıdır. Eğitimin içeriği değiştirilmeden dindar nesil beklemek beyhudedir. Avrupa ülkelerinin çoğunda karma eğitim yokken, neden bizde hala karma eğitim dayatması var. Dini eğitim veren tüm eğitim kurumları gerçek bir Müslüman üretmiyor. Dinden dindarlıktan dem vuranlar ülkemde gerçek din adamını yetiştirecek, bırakın her ile bir ilahiyatı en az beş tane Arapça ağırlıklı ezher değerinde ve üstünde ilahiyatlar niçin açılmadı mücadelesi verilmedi. Fırsat elde iken, bunlar yapılmadı bundan sonrasına kim inanır. Her tarafı faiz sarmış, zina sahneleri zirve yapmış, Kapalı çıplaklar her tarafı kirletmiş, dindar hükümetimiz AB ye girelim diye zinayı suç olmaktan çıkarmış. İyi ki, dindar geçinenleri fasıl fasıl AB ye uyum yasaları çıkaranları kimse hesaba katmıyor. Sen dindarsın diyor sen takiyye yapıyorsun diyor Hans bunu biliyor, Hasan bunu anlamıyor.

Erken seçim olursa AKP anayasayı değiştirecek çoğunlukta Vekil alırsa Türkiye dünya lideri olacakmış. Ben bu laflara gülüyorum. Bu hayal ürününü en çok AKP Fanatiği olan basın yapıyor, farkında olmadan keseden savuruyor, Menfaat hırsı ile zarar veriyor. Bu söylemler hırs, kibir,makam tutkunluğundan başka bir şey değildir. Kendinize güveniyorsanız seçim barajını düşürün seçime girenlerin hepsi temsil edilsin. Bu işlerine gelmediği için seçim barajını düşürmüyorlar hani bu madde darbe maddesi idi samimiyet testi buradan belli olur. Müslüman ne kandırır nede kandırılır bu böyle biline. Devamlı ipin ucu puştun elinde olacaksa kim kime güvensin. Ülkemiz her gün kan kayıp ediyor akıl hocaları nutuklar atıyor. AKP kuruluşunda komşularla sıfır surunla vaade bulundu şimdi hiçbir komşumuz kalmadı. Hepsi hasım komşu sınırında hendekler kazılıyor. Kardeş Suriye halkı yanlış inatçı siyasetçilerin kurbanı, Tarih kokan kadim bir devlet parselleniyor talan ediliyor nerdesin ey vicdan. Barış elçisi, Dindar Kürtlerin hakanı, Kudüs’ün fatihi Selahattin’i kürdi şimdi kalkıp bu durumu görse ne der acaba. Yangına benzin dökmekle Hiç bir şeyin düzeleceğine inanmıyorum çünkü yöntemler yanlış halen AB ye girmeye çaba gösterilecekmiş, Nato, AB. ABD Müttefikmiş, dünya düzeni bunlarla kurulacakmış, terör bunlarla önlenecekmiş, ey miras yediler yanlış yoldasınız. PKK yı üreten koruyan bunlardır. Bunlar nasıl müttefik olur. Mayası Marksist, Leninist, ateist olan bir akımı muhatap alır, çözüm süreci bunlarla olur derseniz bataklığa saplanırsınız.

Ey! Yöneticiler maşalara değil, bunların ipi kimin elinde ona bakın. İncirliği conilere açanları tarih af etmeyecek eylem söylemler çok çelişkilidir. Katlarda, yatlarda hayat sürenler toplumun dertlerini anlamıyor. Emekli memur kan ağlıyor işsizler ordusu her gün katlanıyor. Kayırmacılık göz kamaştırıyor. .Hayvancılığı bitirdiniz. Ülke et ithal etme durumuna gelmiş. Esnaf siftahsız daraba indiriyor, ev kiraları elektrik faturaları ödenemiyor. İnsanlarda bir tedirginlik ve güvensizlik var. Kim bunları düzeltecek. Seçimden önce insanların geçim ve huzurunu sağlayın. Terörü önlemek için ülkenin akil insanlarından ses yok. Enerjileri tükendi galiba. Bazı insanlar rejimin, liderinin, meşrebinin, dilin saltanatların mücadelesini veriyor. Ben Dinin hâkimiyeti için mücadele ediyorum. Belki fayda olur diye bu yazıları yazıyorum. AKP Yi bazen Eleştirmekle beraber özgürlükler konusunda geçmişte bu yazıları yazmış olsaydım ağır bedeller öderdim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bu geniş özgürlük alanı AKP nin eseridir. Helâlı haram-Haramı helal sayan ne varsa inandığım kitapta yoktur. Böylesi bir düzeni, oluşumu ve partiyi sevmedim sevemem. Kim kanın durmasını huzurun tesisini, istiyorsa çözümünü İslam kardeşliğinde, Ümmet görüşünü benimsemede arasın hele erken seçim fanatiği olup her şey düzelecek demek akıl tutulmasıdır diyorum… 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.