banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Türkiye Şanlıurfaspor Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da özel bir bankanın çatı katında yangın çıktı

Urfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. İş yerinin çatı katında bulunan klima motorlarının alev alması sonucu çıktığı belirtilen yangın, çevreye sıçramadan önce itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı.

Olay, öğlen saatlerinde meydana geldi.Haliliye ilçesi Atatürk Mahallesi'nde  Özel bir bankaya ait bulunan iş yerinin çatı katında bulunan klima motorlarının birden alev aldığı gözlendi. Hızla büyüyen alevler, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıktığı sırada iş yerinde kimsenin bulunmadığı ve çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan itafiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.


İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken dikkatli bir şekilde çalışarak yangının çevreye sıçramasını engelledi. Ekipler, yangını söndürmek için gerekli müdahaleleri yaparken aynı zamanda çevredeki diğer binaları da kontrol altına aldı. Yaklaşık olarak 1 saat süren yoğun bir çalışma sonucunda yangın tamamen söndürüldü ve soğutma çalışmalarına geçildi.

Yangın nedeniyle iş yerinin çatı katında maddi hasar meydana geldi. Yapılan incelemelerde, klima motorlarının aşırı ısınma sonucu alev aldığı tespit edildi.

Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken,itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesinin çevredeki diğer yapıları koruyarak olası bir faciayı önlediğini vurguladı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor. (RHA ajans)

Anahtar Kelimeler:
Atatürk Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.