banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa'da Elektrik Kesintileri İsyan Ettiriyor

Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle esnaflar ve vatandaşlar tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılının '' Göbeklitepe'' turizm yılı ilan etmesinin ardından Şanlıurfa'da yaşanan turizm yoğunluğu nedeniyle esnaf ve vatandaşlar sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle iş yapamaz duruma geldiklerini ve turistlere iyi hizmet sunamadıklarından şikayetçiler.

ESNAF VE VATANDAŞLAR KESİNTİLERDEN ŞİKAYETÇİ !
Şehrin merkezinde bulunan bazı otel, kafeterya ve restoran sahipleri ile vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi.Elektronik aletlerin kesintiler yüzünden sürekli arızalandığından yakınan işletmeciler, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.Vatandaşlar, elektrik dağıtım şirketine birçok kez başvuru yaptıklarını fakat sonuç alamadıklarını belirttiler.

Eyyübiye ilçesi Akabe Mahallesi'nde işletmeciler, "Elektrik kesintisi yıllardır Şanlıurfa'nın kanayan yarasıdır. Kış aylarının gelmesiyle birlikte haftanın hemen hemen her günü, elektrik kesintisi yaşıyoruz. Sadece biz değil,Şanlıurfa'daki bütün işletmelerin hepsi aynı şekilde bu durumdan muzdarip. Elektrik kesintisi sonucunda malzemelerimiz bozuluyor ve jeneratör kullanmak zorunda kalıyoruz. Gün içerisinde 7-8 saat jeneratörün çalıştığını düşünün, bununda belli bir maliyeti var bize. Siyasilerimizden,Milletvekillerimizden ve Valimizin desteğini bekliyoruz" dedi.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.