banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Rektör Çelik Görevi Devraldı


Osmanbey Kampüsü Rektörlük Senato Salonunda Üniversite Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende görevi Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Çiğdem'den devralan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın kararıyla ve YÖK Başkanımızın iradesiyle Harran Üniversitesi'nde görevime başlamış bulunuyorum. Buradaki görevimi başarıyla sürdürmek için ekip arkadaşlarımla çalışacağım. Rektör yardımcılarımdan, genel sekreterimden ve dekanlarımdan destek bekliyorum. Ben de bu görevi başarıyla sürdürmek için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğim” dedi.
Göreve yeni başlayan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’e başarı dileklerini ileten Rektör Vekili Çiğdem; “Rektörümüze görevinde başarılar diliyorum. Buradaki hocalarımız ve şahsım olarak kendilerine elimizden geldiğince destek sağlayacağız. Rektörümüz bundan emin olabilir” şeklinde konuştu.
Devir teslim töreninin ardından yönetim kurulu üyeleriyle toplantıya geçildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neoncu 5 yıl önce

Mehmet Sabri Hoca yüzüne gülenlere dikkat etmeli.

Avatar
Aziz 5 yıl önce

Mehmet Hoca istifaları almaya başladı mı yoksa çarşamaya mı bıraktı?

Avatar
metin mulayim. 5 yıl önce

Yeni Rektorumuze basarilar dileriz. Allah hayirli ugurlu etsin. Ancak bu videodaki sahislarla calismasa iyi olur. Bu beyefendilerin pek vizyonu yok, makam duskunudurler.. Hepsi de rektor adayiydi. Cok iyi olsalardi, yok bunlarsan birini rektor yapardi, demek ki vizyon yetersizligi vardi.

Avatar
Nabi 5 yıl önce

Milli görüşçü adamdan zarar gelmez düşüncesinde olanlar cahil oldukları için çok sakinler. Ama gideceksiniz kurtuluşunuz yok! Tezgah dağıldı, yer arayın tabi gidebilirseniz

Avatar
Ziya Paşa 5 yıl önce

"Allah'a sığın şahs-ı halimin gazabından,
zîrâ yumuşak huylu atın çiftesi pektir"

Avatar
ibo 5 yıl önce

Miyav miyav... rektor yardimciligi.. miyav miyav dekanlik... miyav miyav.. mudurluk... miyav miyav... puuuffffzzz..

Avatar
Emin 5 yıl önce

Trafik isiklarinin anlami:
Yesil isik gec, SARIIŞIK dikkatli ol, kirmizi isik dur.

Misafir Avatar
Niyazi 5 yıl önce @Emin

Onun aslı kırmızıda dur, yeşilde geç, sarıda kaç, Allaha sığın!!

Beğenmedim! (1)
Avatar
m.a.n 5 yıl önce

Harran'da yeni dönem başlıyor. Bakalım neler olacak. Ramazan Taşaltın'ın ekibine geçmiş olsun. Yeni ekibe başarılar. Hayırlısı bakalım...