banner2

 Yer yüzünde Müslümanlar Miraç gecesini kutlarken,küresel güç odakları, kan, işgal, sömürü odakları Rusyayı Ukrayna topraklarına işgale kan dökmeye gönderdiler. Tüm savaşlar yıkımdır savaşın kazananı yoktur.
Savaş; kötü emelleri tatmindir. Bu savaş ne ilktir ne sondur. Adil devlet yöne timler olmadığı müddetçe, Zalim ve katillerin bir hesabı varsa, Kuvvet kudret sahibi yüce Rabbimizin de bir hesabı vardır.
Katiller silahlarını hep islâm ülkelerine sattılar deneme tahtası yaptılar, yıktılar, öldürdüler, harap ettiler, sömürdüler, karıştırdılar halen devam ediyorlar.
Olanlar Hak batıl mücadelesinden başka bir şey değildi. Müslümanlar çaresizdi, güçsüzdü, liderlerinin çoğu katillere göbek bağı ile bağlıydı. Hukusuzluklar yeri göğü inletiyordu. Paşalar servet toplarken, maşalar görev başındaydı. Kendi putları olan kanunlarıoluşumları kendileri için vardı. Onlardan olmayanlar için yoktu.
Suçlar cinayetler karşılıksız kalıyordu. İlahi Adalet, intikam, devreye giriyordu ve girdi. Suriye dramında deniz dalgaları ile sahile vuran Aylan bebek gibi binlerce mazlumunahı yerde mi kalacaktı? mazlumun ahı indirir Şahı dusturu bize her şeyi gösteriyor.

Çifte standartları eleştirmek hakkımız. Zalimin karşısında mazlumun yanında olmak görevimizdir. Tüm savaş çığırtkanlıklarını lanetliyorum. Barut ekenler şimdi füze biçiyorlar şaşılacak bir şey yok. 27 Şubat: ilkeleri ile Dünya barış elçisi Kahraman, yerli, Rahmetli ERBAKAN  hocamızın vefat yıl dönümüdür Rahmetle anıyorum.

Siyasal islamın öncüsü de Rahmetli ERBAKANDIR. Müslümanların kurtuluşu, nefes alması da onun ilkelerine bağlıdır. müslümanlar Ümmet olarak Miraç kandilini kutladılar Oruç tuttular, ibadet, dua ettiler, mevlütler okuttular. Allah kabul etsin Miraç Ümmetin uyanışına vesile olsun.
Miraç Yükseliştir. Madden ve manen .Kuranın beyanına göre bir gece Resûlünü SAV. mi Mekkedeki Mescidi Haramdan Etrafını mübarek kıldığı, bugün Yahudinin cizmesi altında inim inim inleyen, müslümanlardan esaretten kurtulmayı  bekleyen, Kudustaki Mescidi Aksaya, Oradan semavata Cebrail eşliğinde yolculuk, Rab ile buluşma, müjdelerle dönme hadisesi miraçtır.
Miraç ayetle sabittir (İsra suresi) inkar küfürdür. miraç mujdeleri: Beş vakit Namaz, Bakara süresinin son ayetleri, Allah'a ŞİRK koşmamanın dışında bağışlanma mujdeleridir.
Üç aylar hürmetine Dünyayı kan gölüne, kurtlar sofrasına çevirmeye çalışanlara Rabbimiz fırsat vermesin duamız olsun. Kuran'ın, Sünnetin, Fıkhın ilkelerine uymayı mevla Ümmete nasip etsin..Vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.