banner2
Öne Çıkanlar büyükşehir Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Erdoğan'dan Fransa'ya çok sert cevap!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un, ‘YPG’ye destek verdik, Türkiye’yle SDG arasında arabulucu olabiliriz’ sözlerini, “Söyleyen kişinin haddini ve boyunu çok aşan bir beyan” olarak nitelendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Sana böyle bir görev kim verdi? Boyunu aşan işlere girme. Bizim arabulucuya ihtiyacımız yok. Türkiye’nin ne zamandan beri terör örgütleriyle bir masaya oturmak gibi sorunu var, nereden çıkardınız bunu? Siz terör örgütleriyle beraber masaya oturabilirsiniz; ama Türkiye terör örgütleriyle mücadelesini Afrin’de olduğu gibi yapar. Ha siz yine aynen devam edin. Siz kim oluyorsunuz ki bir terör örgütüyle Türkiye arasında arabuluculuk ifadesini ağzınıza alabiliyorsunuz? Daha kendi kirli ve kanlı geçmişlerinin hesabını vermemiş olanlar, bugün de kendilerini terör örgütleriyle yan yana tahayyül edebilirler; ama Türkiye için böyle bir durum asla söz konusu değildir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fransa’nın hiçbir terör örgütünden, hiçbir teröristten, hiçbir terör eyleminden şikâyetçi olma hakkı kalmamıştır. Teröristlerle yatıp kalkan, hatta onları saraylarında ağırlayanlar, yaptıkları yanlışı er-geç anlayacaklardır. Bu teröristleri böylesine pervasızca destekleyenler, ortaya çıkacak sonuçların hesabını Fransa kamuoyuna vermeye de hazır olmalıdırlar. Her an bizim şu anda yaşadığımız sıkıntılar onların başına da gelebilir” değerlendirmesinde bulundu. Kaynak: Cumhurbaşkanlığı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.